bereikbaar vanaf maandag + 32 3 771 65 70
0

Materiaalset Stille Presentatie - 25 Seats

€ 490,00 / 5 huurdagen (excl. BTW)
  • Omschrijving

    Soms kan het wenselijk zijn om bij een presentatie het gesproken woord van de spreker niet actief te versterken met luidsprekers maar wél met een systeem waarbij éénieder in het publiek een koptelefoon (toehoorderset) draagt en hierdoor de spreker hoort. 

    Redenen hiervoor kunnen o.a. zijn: 

    • - Er zijn verschillende aanpalende presentatieruimtes die elkaar niet mogen storen (bv. als er gewerkt wordt met black boxes die enkel met een doek gescheiden zijn)
    • - De spreker wil dat zijn/haar boodschap 100% effectief toekomt bij het publiek en wil met nog meer zekerheid de aandacht van de toehoorders verkrijgen

    Deze set is goed voor 1 spreker (draagt hoofdmicrofoon) en 25 toehoorders/seats (dragen koptelefoon). 

    Natuurlijk kunnen wij ook andere combinaties aanbieden. (wij gaan max. tot 9 simultane spekers en 1000 toehoorders)

    Indien gewenst kan de hoofdmicrofoon voor de spreker aangepaste worden een bedrade of draadloze handmicro (hierdoor zakt de setprijs). 

    Hygiëne dragen wij hoog in het vaandel (earpads worden vervangen voor elke verhuur). 

    U kan een offerte verkrijgen via 'offerte vragen' (bovenaan deze pagina), maar bellen of mailen is natuurlijk ook mogelijk: 003237716570 (Belgisch nummer) - contact@stake5.be.

    Tags: silent workshop, stille presentatie, workshop met koptelefoons, stil publiek, silent audience, materiaal huren voor stille workshop, verhuur materiaal voor silent workshop,...

  • FAQ

    Veel gestelde vragen

    Er zijn geen veel gestelde vragen voor dit product

    Uw vraag onbeantwoord?

    Velden met een * zijn verplicht.