0

Nieuwe website 02-06-2017

Nadat onze vorige website ca. een 10-tal jaar dienst heeft gedaan, is onze nieuwe website eindelijk gelanceerd. Deze nieuwe website zet er vooral op in ons verhuurassortiment zo visueel en informerend als mogelijk naar onze klanten te brengen.


We kozen er o.a. voor om de website herkenbaar (gelijkaardige à vorige website) te structureren opdat iedereen vlot het benodigde materiaal kan terugvinden. De nieuwe website werd zo opgebouwd dat er nu ook een koppeling is met ons Filemaker- beheersysteem (het kloppende IT-hart van onze organisatie). Concreet betekent dit dat wanneer er een update wordt doorgevoerd in Filemaker dit direct ook op de website zichtbaar wordt (hopelijk zal dit er voor zorgen dat nieuw geïnvesteerd materiaal nog vlugger en correcter op de website zal verschijnen).


Ook zal het de bedoeling zijn dat we systematisch referentiemedia uit het veld toegezonden krijgen om toe te voegen aan de productpagina’s om deze inzake content te verrijken (content is king).


Zoals je zal kunnen zien hebben we deze keer wederom sterk ingezet op het zelf fotograferen van het materiaal en dit vaak in de omgeving van flightcases die in onze huiskleur zijn getooid. Dit is ons certificaat van echtheid (dat het materiaal echt toebehoort tot ons verhuurassortiment) alsook geeft het onze huurklant per direct heel veel nuttige informatie mee.


De nieuwe website is nog niet af, en het zal een groeiproces zijn om deze volledig en compleet te maken, maar we werken hieraan!


Bij dit nieuwe begin willen we graag een dankwoordje uitspreken. Enerzijds naar de makers van onze vorige website: zij realiseerden in onze pionierstijden werkelijk een huzarenstuk. Dit zijn @10to1.be (achterliggende code) en @Tim Van Damme (toen nog interface designer, vandaag gerenommeerd designgoeroe in USA). En natuurlijk bedanken we ook @PULS.be die de deze nieuwe website volledige ontwikkeld hebben. Michiel Van Laere dialogeerde talloze uren met ons om goed te begrijpen waar het naartoe moest met de website en hij vertaalde dit feilloos naar Davy Baert die instond voor het Design en Ontwikkeling. Wij wensen eenieder (bestaande klanten en nieuwe websitebezoekers) veel surfgenot op onze website. Er komen nog wel een aantal leuke acties aan rondom de website. In tussentijd staat wij open voor al jullie feedback op contact@stake5.be, deze wordt altijd gewaardeerd en 100% serieus genomen.


Vanwege het STAKE5.be-team