bereikbaar vanaf 09:00 + 32 3 771 65 70
0

Verkoop Doorverkoop

Doorverkoop/Reselling

Doordat wij reeds vele jaren in de markt actief zijn, hebben wij met een bepaald aantal Merken/ Fabrikanten diepgaande en rechtstreekse handelsrelaties opgebouwd. 

Hierdoor kunnen wij veelal zeer mooie prijzen bij hun verkrijgen.

Door onze directe relaties kunnen wij tevens bij grotere volumes in onderhandeling gaan en een "SBO" (special bid offer) afdwingen, dit in het voordeel onze klant. 

In bepaalde gevallen doen wij ook aan “dropshippen” (bestelling gaat hierbij rechtstreeks van fabrikant naar eindklant). Hierdoor komt het materiaal sneller op haar bestemming toe en komen we tot effectieve transportoptimalisatie (overbodige tussenstations worden uitgeschakeld).

We bieden enkel zaken waar we kennis in hebben of voeling mee hebben,  zo kunnen we waar nodig doeltreffend adviseren en de klant naar het juiste materiaal loodsen.

Voor volgende zaken kan U bij ons een nieuwkoopofferte verkrijgen:

 • Audipack:  Hierover hebben we grote kennis omtrent alle montageartikelen voor beeldschermen/flatscreens en projectoren voor live producties 
 • Beyerdynamic: Betreffende dit merk zijn wij zeer goed op hoogte omtrent hun rondleidingssystemen die worden gecommercialiseerd onder de "Synexis"-naam. Onze expertise vloeit voort uit onze grote verhuurpositie hierin. 
 • Chauvet: Van dit merk kunnen wij de "Freedom Par Quad-4 IP" voordelig verkopen, ook kunnen we hiervoor een custom made flightcase met oplaadfunctie aanbieden (ook terug te vinden als verhuurartikel)
 • Milestone: hiervan kunnen wij de kwaliteitsvolle mobiele projectieschermen type FAST-FOLD NXT aanbieden. Dit product is door de jaren geperfectioneerd, waardoor het nu meer dan ooit 100% op punt staat.
 • Mipro:  Van deze Taiwanese fabrikant bieden we hun draadloze speakers aan (deze speakers zijn échte alleskunners en kunnen dienen voor speechversterking, maar kunnen ook dienen voor het afspelen van muziek). 
 • Optoma: Van dit merk zijn vooral vertrouwd met hun projectoren die naar onze mening een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. 
 • Panasonic (projectoren, flat panel displays en videomixers + PTZ-materiaal: Omtrent deze materialen hebben wij diepgaande expertise (hiervan hebben wij zeer veel materiaal in verhuur).  Onze handelsrelatie met Panasonic is er al zeer lang en is uitermate sterk. Panasonic zien wij als een duurzaam, betrouwbaar en kwaliteitsvol merk. 
 • Pelicase: Vermits talloze van onze verhuurartikelen in Pelicases zitten hebben wij in het verleden reeds zeer grote aantallen Pelicase aangekocht waardoor wij op de hoogste kortingsstaffels zitten. Hier laten wij onze klanten graag van meeprofiteren! 
 • Projectorlampen (alle merken): Hiervoor hebben wij verschillende professionele aankoopkanalen. Wij zijn altijd in staat om de beste deals in de markt te vinden (dit kan soms erg verschillen van leverancier tot leverancier). Omdat wijzelf voor onze "projectorvloot" grote aantallen projectolampen moeten kopen, verkrijgen wij de scherpste prijzen bij onze leveranciers. 
 • Roland: Over Roland haar videorproducten kunnen wij alleen maar loven zijn: weldoordacht en kwaliteitsvol. Een aantal van hun producten zijn echt onontbeerlijk geworden om een kosteneffective live videoproductie te kunnen doen, thans dit is onze oprechte overtuiging. Wij kopen rechtstreeks bij hun aan en hebben rechstreeks contact met hun gerenommeerde product specialist voor Benelux Kees Biemans (een echte kenner). 
 • TURNING technologies:  Als je jouw publiek met stemboxes wil laten antwoorden op jouw meerkeuzevragen dan bieden zij de beste en meeste kosteneffectieve technologie. Onze product specialist heeft jarenlang ervaring, en beter is er niet te vinden in de markt. Door onze grote aankopen in het verleden kunnen wij onze koopklanten mee laten surfen op de goede prijzen die wij bezongen hebben. 
 • Lightware: Deze hongaarse firma (vroeger av productiebedrijf nu productontwikkelaar) is een echt pareltje en brengt enkel kwaliteitsproducten op de markt om videosignalen te versturen over Fiber (multimode) en HDbaseT.