0

Over Stake5.be

Stake5.be verhuurt apparatuur voor events. 

Met haar website is STAKE5.be in staat 24 op 24u te informeren en kostenefficiënt te werken, wat resulteert in scherpe prijzen.

De webapplicatie “Verhuur” van verdient bijzondere aandacht omdat deze een unieke technologie bevat die de klant in staat stelt een volledig geautomatiseerde offerteaanvraag in te dienen.

Recente technologieën, innovativiteit, positieve dynamiek, kwaliteit en technische ondersteuning zijn zaken die wij hoog in het vaandel dragen.

Verhuur professioneel videomateriaal en innovatieve presentatietools

Stake5.be is in staat scherpe verhuurprijzen aan te bieden door drie factoren:

 • Efficiëntie door webapplicatie.
 • Hoge rotatie van verhuurstock.
 • Scherpe prijzen door sterke inkooppositie.

Wanneer stake5.be verhuurgoederen in stock neemt, gebeurt dit secuur en doordacht, in grote hoeveelheden en met alle relevante accessoires. Ook moeten onze goederen aan een aantal vereisten voldoen:

 • Premium kwaliteitsmerk met markleiderschap.
 • Recent gelanceerd product.

Onze verhuurapplicatie is een leidraad om een correcte huuraanvraag in te dienen: een aantal variabelen worden automatisch afgetoetst, zo krijgt STAKE5.be een compleet en foutloos beeld van uw aanvraag.

Alle verhuurmaterialen op onze website hebben wij ook effectief in eigen bezit (tenzij expliciet anders vermeld). Bij stake5.be huurt u dus direct bij een échte materiaal bankier (geen onderhuur via andere firma’s).

 

Stock-beheersysteem

In bovenstaande alinea’s wordt er voornamelijk verwezen naar wat u als klant direct kan zien. Natuurlijk is er achter de schermen een professionele verwerking van alle aanvragen noodzakelijk.

Om deze toestroom aan aanvragen het hoofd te bieden en om een minimale foutenmarge te handhaven, ontwikkelde stake5.be een uniek stockbeheersysteem in Filemaker.

Van zodra stake5.be een offerteaanvraag binnenkrijgt, wordt alle informatie nauwkeurig verwerkt en wordt er binnen de 24u een duidelijke PDF-offerte teruggestuurd.

 

 

Wij hopen dat onze website een bron van betrouwbare informatie mag zijn en worden.

Hopend u ooit als klant te mogen begroeten,
Het stake5.be-team

Neem contact met ons op

Ons team

 • Tom Neerinckx

  Zaakvoerder
 • Wouter Michiels

  Zaakvoerder
 • Benjamin Smet

  Medewerker