0

Referentie: PT-RZ970 projector + UST lens succesvol ingezet

Over deze referentie

Om deze combinatie vlot te kunnen waarmaken werd het lang ag rental frame aangepast met een adapter frame zodat er een opening kwam in het frame, waardoor het frame niet meer in de weg zit voor de terugkaatsende lichtstraat van de et dle030 lens. 

Huurklant stuurde de projector met HDBaseT aan (dit gaat over ethernet).  De huurklant beschikte zelf over een "borderless" projectiescherm en om de projectiesetup telkens vlot waar te maken, werd er gekozen om veel groter te projectoren dan het scherm en dan de projectiestraal te gaan vernauwen. Dit gaf als extra voordeel dat de zijkanten ook altijd geheel scherp bleven (dit kan blijkbaar wel eens de zwakte zijn van de et dle030 lens: als je scherm optimaal probeert te vullen dat zijkanten niet geheel scherp ogen). 

De huurklant bouwde materiaal talloze keren in Nederlandse theaterzalen en wat daarbij opviel was dat deze allen zeer professioneel en quasi uniform zijn uitgebouwd. Dit zou komen door het beleid van de Nederlandse overheid dat heeft gezorgd voor uniformiteit inzake theaterzaaltechniek. 

Neem contact met ons op

Foto's

Gebruikt materiaal