0

Referentie: Timelapse Deloitte

Over deze referentie

In hoofdzaak zet STAKE5.be in op het zuiver verhuren van videomateriaal en andere specifieke technologische materialen die evenementieel kunnen worden ingezet.

Bij onze PhotoSentinels - die gebruikt worden voor interval recordings - ligt dit iets anders. Hiervoor hebben we product specialisten in huis die het materiaal door en door kennen, het materiaal vooraf instellen, de opbouw op locatie gaan doen, het goede verloop van op afstand monitoren en achteraf de afbouw doen. Hierbij voorzien we dus in ondersteunende diensten, die de klant volledig ontzorgen!

In deze exclusieve case mochten wij 2 PhotoSentinels aanleveren om het bouwproces van een werk conceptueel kunstenaar Arne Quinze vast te leggen (in het atrium van het Deloitte gebouw te Zaventem).

De foto’s die met een interval van 5 minuten in 4K resolutie worden genomen, worden via 4G naar een centrale server gestuurd. Centraal kan de goede werking van alle apparatuur opgevolgd worden (onze product specialist heeft zicht op tal van parameters).

De foto’s zullen achteraf opgeleverd naar de klant, die het materiaal dan zal schiften en er een timelapse-video van zal maken.

Neem contact met ons op

Foto's

Gebruikt materiaal