0

Referentie: Videomateriaal voor Livestream

Over deze referentie

We laten de woorden van de graag geziene huurklant Ian Swerts van "Gletsjer" voor zichzelf spreken: 

"SPEED UP is een Europees samenwerkingsverband tussen verschillende Europese steden dat als doel heeft het ondernemerschap te stimuleren. De Stad Antwerpen was gastheer voor de 3de reeks workshops en vroeg aan Gletsjer om de verschillende lezingen en gesprekken te livestreamen naar het youtubekanaal van het project. 

Bijzondere uitdaging was het gegeven dat de evenementen plaatsvonden op 4 verschillende locaties, gespreid over 2 dagen. Een hoogwaardige, maar tegelijkertijd mobiele oplossing was dus nodig. 

Stake5 bleek hiervoor nog maar eens de ideale partner te zijn. Om te beginnen door de totaaloplossing die jullie kunnen bieden: zowel audio (microfoons, mixer, luidsprekers), beeld (remote cam), presentatie (laptop, afstandsbediening, signaal splitter) als de livestreamer zelf kwamen van bij Stake5, een perfecte one-stop-shop. Bovendien is er de mogelijkheid om het materiaal op voorhand te testen, wat met een livestream bijna noodzakelijk is om zeker te zijn dat er een goede internetverbinding, vrij van firewall- en andere beperkingen, aanwezig is. En het allerbelangrijkste is dan nog het feit dat jullie in de voorbereiding altijd meedenken en zoeken naar oplossingen voor specifieke problemen. Ook tijdens de productie zelf bleken jullie een absolute meerwaarde door de telefonische ondersteuning bij de vragen die we hadden."

Neem contact met ons op

Foto's

Gebruikt materiaal