0

RSF PortaDAB Basic audioguide 25 toestellen

vanaf € 395,00(excl. BTW) incl. 30 dagen in bezit.
Offerte aanvragen
 • Omschrijving

  Met deze audioguides geef je de bezoekers van een event de mogelijkheid om op voorhand opgenomen audiofragmenten te beluisteren met eenvoudig handapparaat. 

  De bezoekers dienen enkel het gewenste nummer in te drukken, gevolgd door de play button om het gewenste audiofragment te kunnen beluisteren. 

  De audioguides zijn zeer kwaliteisvol gemaakt en werken uitermate stabiel

  Met volle batterijen houden deze audioguides het tot 120 dagen(!) uit (= autonomie)

  Voor onze audioguides hebben we ook handige transportkoffers (capaciteit max 50 audioguides) zodat u deze vlot kan transporteren en uitdelen/verzamelen.

  Deze transportkoffer heeft evenwel geen oplaadfunctie. Als de batterijen leeg zijn, moeten deze simpelweg vervangen worden door nieuwe batterijen (type AA). Hiervoor kunnen wij eventueel ook extra Duracell Procell batterijen voorzien (die wij in grote aantallen aankopen, waardoor de verkoopprijs voordelig uitkomt). 

  Voor het uitdelen en verzamelen van de audioguides op uw evenement kan het in sommige gevallen aangewezen zijn een host/hostess te voorzien (wij merken dat hierdoor veel minder audioguides verloren gaan, zo voorkomt u nafacturatie van verloren toestellen). 

  Ook leuk om te weten is dat de audioguides ook in openlucht kunnen en mogen gebruikt worden (ze zijn zo ontwikkeld dat ze bestand zijn tegen weerselementen). 

  Voor het aanmaken van de nodige audiofiles volgens de juiste specificaties (zie ook bijlage)  kunnen wij U met het juiste bedrijf in contact brengen bv. Record Office uit Sint Niklaas.

  In "preproductie" (voor het uitleveren van het materiaal) zorgen wij (STAKE5.be)  ervoor dat de audiofiles op de audioguides worden gezet (a.d.h.v. specifieke software en hardware waarover wij ook beschikken). Dit doen we geheel kosteloos

  Wij hebben 100 audioguides in onze verhuur, die wij op korte of lange termijn verhuren.

  Met vragen kan U ons vlot bereiken via 03 771 65 70 (Belgisch vast nummer) of contact@stake5.be

  Tags: verhuur audioguides, audioguides huren, verhuur audiogidsen, audiogidsen huren

  Technische Specificaties

  • 22u uur
  • Ca 120 dagen
  • 258 x 58 x 25mm
  • 150gr

  Inclusief

  • 25 x Audioguides voorzien van verse AA batterijen
  • 1 x Transportkoffer (voor 50 toestellen)


  Bijlagen

 • FAQ

  Veel gestelde vragen

  Er zijn geen veel gestelde vragen voor dit product

  Uw vraag onbeantwoord?

  Velden met een * zijn verplicht.
 • Referenties

  Referentie met RSF PortaDAB Basic audioguide 25 toestellen