momenteel bereikbaar + 32 3 771 65 70
0

Dell Latitude 5520 laptop

€ 50,00 / 5 huurdagen (excl. BTW)
 • Omschrijving

  Product Features

  ExpressConnect

  ExpressConnect maakt automatisch verbinding met het sterkste toegangspunt op kantoor en stuurt bandbreedte naar kritieke applicaties,waar u ook werkt.


  ExpressResponse


  Met Intel Adaptix technologie kunt u prioriteit geven aan uw belangrijkste apps,zodat ze sneller openen en beter presteren.


  ExpressSign-in


  Ga snel aan de slag dankzij de pc-nabijheidssensor die wordt ingeschakeld door Intel Context Sensing Technology. De sensor detecteert uw aanwezigheid en activeert het systeem onmiddellijk. U kunt zich aanmelden via de infraroodcamera en Windows Hello zonder een vinger te hoeven bewegen. Het systeem wordt vergrendeld wanneer u wegloopt,zodat uw werk veilig blijft.


  ExpressCharge


  Dell Optimizer verlengt runtime en verbetert de batterijprestaties door zich aan te passen aan uw patronen. ExpressCharge Boost levert tot 35% batterijvermogen in ongeveer 20 minuten,of tot 80% in een uur met ExpressCharge.


  Intelligent geluid


  Samenwerken alsof u in dezelfde ruimte bent. Intelligent geluid verbetert de geluidskwaliteit en vermindert achtergrondgeluiden,zodat u kunt horen en luisteren en een betere ervaring creëert voor iedereen.


  Lange batterijduur


  Blijf aan het werk met een uitstekende batterijduur en intelligente instellingen om energie te besparen wanneer uw batterij bijna leeg is.


  Poorten voor elke functie


  Maak snel verbinding met randapparatuur dankzij een ruim assortiment beschikbare poorten,zoals 2 x Type-C,Thunderbolt 4 en legacypoorten zoals HDMI en RJ45.


  Ultieme beelden


  Het beeldscherm zit boordevol functies die zorgen dat u zich kunt blijven concentreren op uw werk met de vierzijdige smalle bezel,een antireflectiescherm en een camerasluiter voor privacy.

  Technische Specificaties

  • 16GB RAM

  Inclusief

  • 1 x Laptop Dell Latitude 5520
  • 1 x USB-C-voedingsadapter
  • 1 x MS Office 2019 Professional Plus
  • 1 x Win 10 Pro 64 bits
  • 1 x Optische muis type MS116 (zwart, bedraad)
  • 1 x Dell Notebook carrying case 15"


  Bijlagen

 • FAQ

  Veel gestelde vragen

  Er zijn geen veel gestelde vragen voor dit product

  Uw vraag onbeantwoord?

  Velden met een * zijn verplicht.